Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han med ett T

Du ger dig aldrig
Du vill ha det du inte kan få

Jag vill inte längre
Du hade din chans

Jag gick vidare
Du stannade

Hejdå




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-23 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER