Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känsla


Höstsol

 

Promenerar under molnen

i gula löv

som om solen

ramlat ner på marken




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 558 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-25 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström