Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgräns

Smält mitt vatten
isande kyla och svält
boning häruppe vid gränsen
mot milsvida utsikt

jag är klar
strålande här

strålande här
av oss

så långt man kan komma
tills intet tar vid




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-26 15:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bilden, din illustration är superb! Texten rotar sig in... Växer för varje läsning.... Tack!
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP