Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28.10.2016 Fredag. Djuren, jägarna och livet.


Hej! Jag mår bra. Hur har du det?

PS.
Rummet andas ensamhet när de sista årtagen tystnar i dimman. Tiden tycks oändlig. - Följ ljuset; ropar vi i blindo. Havet sörjer inte den store fiskaren utan omhöljer honom med töcken. Innan vi vaknade hann vi räkna till två tredjedelar. Så mycket förlorar vi, på land, i hav och i luft. Nu när tårarna inte räcker blev de utrotade utan varken själ eller samvete. Vi som älskade världen är snart ensamma om att känna till det. Ja vart ska vi hän, lille vän.

Gemenskapen torkar. Döden lurar. Desperationen tänds. Krigslarm hörs. Och här sitter man med en massa pengar....
DS.

Jag, den okände!

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-28 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP