Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefriheten fortsätter kriga på

Aftonblaskan vill försöka stoppa
ett folkvalt växande parti
vill införa en ny diktatur-styrd
december-­överenskommelse
har man hört på maken!
men egentligen är jag inte
alls förvånad över detta snack
de är rädda för att ledaren
ska bli valets huvudperson
självklart är åsiktsfriheten
och demokratin hårt angripen
det luktar illa rent ut sagt ruttet
i mitt vackra lilla fosterland
här ska man hålla sig innanför
ramar och mallar och stå på givakt
lyssna på order från maktens
trånga inskränkta åsiktskorridor
det doftar helt klart diktaturbeteende
yttrandefriheten fortsätter kriga på!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-29 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP