Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan den första vintern

underbara du
vi som sprang med hjärtat först
och sinnet begravt i livslyckan
ser du inte linjen

den som skiljer
världen åt

tårar är förbjudet, och serenader för den gänglige...

kommer ihåg äppelkriget där vi vadade
våra drömmar till sömns
och lät dofter styra våra mål

skiljelinjen är av kvicksilver
drömmarna blev guldgula blad
vindarna var du
det var jag

skratt är elakhet när ekot studsar
minnen blir tragedier

allt medan plommonen mognar
skapar och fyller styrkan att leva
vidare när Norra världen förläggs i stillhet

ännu blåser vinden
som får havet att röra sig vackert

linjen finns där som skiljer

underbara tid

underbara ljus

underbara du





Prosa av Max Poisé
Läst 336 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-10-29 17:27



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbar text, Max. Talande, målande. Skön rytm :)
2016-11-10

  objekt3
Vi bygger muren för att förbli fria, bror bo säger att nostalgi är ondskan; hur kan grönt vara så kargt?
2016-11-05

  Silverstripe
En strålande fin text!!
2016-11-05

  LenaJohansson VIP
Fint flyt och fina bilder !
2016-11-05

  Susanne Klint Martell
WOW!
2016-11-05

    Ting69
Orden går rakt i själen, saknad,,. Fint.
2016-11-05

    ej medlem längre
Fint skriftat!
2016-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Positiva minnen vill man hålla fast vid...fint skrivet...
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé