Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....snoozade fram hela nästa kapitel i historien om Länge, men hinner blott nedteckna åtta rader kring dagens dröm : om luftfärden över samma gatunät genom skilda tidevarv


Sleipner nr 5 : Bortflugna Hem

 

 

 
Den lille pållen sökte skruva propellrarna på

så att rätta rattar lyfte luftskeppet upp

av elektroniskt trä från vars trånga korg jag kunde se

ensam hur ni stod kvar

i nya familjer längs vareviga trottoar

vi någonsin gått och trott på

förmådde jag nu fråga direkt era dåtida ansikten högt

vilka ni ville vi skulle bli

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-29 22:28



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spännande du hittat till mina drömmar oxå, drömmakerska där!! Skrev nog inga drömmar ned under hela sommarn, men nyss har jag försökt frysa fast några virvlande scener [alltunder det närmast omöjliga temat "åttafotad häst" att låta dem samsas längs].
2016-10-31

  Nanna X
Elektroniskt trä måtte vara ett material med sällsynta egenskaper!
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP