Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskelsen, om den ändå varade för evigt


Att flyga utan vingar

Lätt så lätt.

Svävar...
men ändå så utmattad

omtumlas av mitt eget hjärtas vilda dans

vilar min trötta kropp och låter den sjunka
ner i allt det mjuka

i oändlighet.









Tills jag skoningslöst krossas mot marken.
Blodiga fjädrar som yr
och som slutligen
stannar.

Livlös ligger jag här än idag.
Insåg inte hur farligt det är att flyga;
att flyga när man inte har några vingar.

Varför lät du mig falla?




Fri vers av Lillefot
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-05-14 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot