Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll för dig

Tappar tråden
silvertråden
skymmer himlen
för saktans väder
flyr genom tundror och kalfjäll
vill bara vattna

tråden droppar
hoppar ner från
molnen
så skönt att marken
älskar mig
så bra att männskan
alla djuren
alla träden
beundrar mig

silvertråden
som porlar trotsar
varje hinder
och sen lägger sig ner
i mjuk tystnad
och skänker sig
till världen
för varenda liten
talgoxe och tuva




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-02 16:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rytm klang och spännvidd! Vackert och bra till tusen!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP