Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jomen visst serru ja har fallit för dig...

jomen visst serru

ja har fallit för dig

o självklart har ja fått
feelings for you

ju mer dagarna går

och vi inte pratar med varandra

desto mer vill  ja vi ska prata

desto mer vill ja att du ska höra av dig

Det har varit så att ja har hört av mig

men nu var det tag sen ja hörde av mig

det är för att ja vill se hur länge innan du hör av dig

nu har det snart gått en vecka

And I miss it

I miss you my friend




Fri vers av Nettisch
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-05-14 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch