Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenheter

Det förflutna skapar delar av vår personlighet
Genom erfarenheter
Och förgör somligas tro på livet
Genom brist på positiva erfarenheter

Det råder brist på kärlek
Gråt inte över det
Trasigheten döljer sig i perfektionismen
De nymålade fasaderna

Så fruktansvärt lätt att yttra sig
Måla ballader och sjunga romaner
Om utopiernas utopiska dröm
Tomma ord

Det förflutna styrs inte av rättvisa
Det tar inte emot mutor
Det idkar inte välgörenhet
Eller strävar efter någon typ av förstånd

Livet styrs av val
Erfarenheterna går ihop
Kuggar i ett kugghjul
Var människa är fri i sin ofrihet




Prosa av valpen
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-06 20:00



Bookmark and Share


    jaybird
"Det förflutna styrs inte av rättvisa
Det tar inte emot mutor
Det idkar inte välgörenhet
Eller strävar efter någon typ av förstånd"
Brutala sanningar levererade i snygga paket. En efterfrågad tumskruv mot utopiernas dekadens.
Skärpa i tanken och med riktig ryggrad.
Föredömligt.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen