Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt ifrån tomrummet

 

Allt jag visste borta

Ingenting bekant

Sambanden korta

Blott irrelevant

 

Hemma är ingen

Allt så främmande

Avstånden är långa

Till åsyn hämmande

 

Kanske halvvägs kommen

Till synes obrydd

Likväl alldeles bortkommen

Helt utan skydd

 

 




Bunden vers (Rim) av Andreas db Gustafsson
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-10 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vaffan. har du inte skrivit nåt sen november 10. du är ju bra ju!
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson