Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hommage till Leonard


En man i hatt och mörk kostym
En ödmjuk man
med en röst
som träffade dig
rakt in i själen
En man som fick dig
att minnas din ungdom
när drömmarna
ännu var levande

So long, Leonard!




Fri vers av Bo Scharping
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-11 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping