Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öden.


Bröder på något vis.

Jag visste det inte
men nu vet jag mer
nu jag klart det ser.

Han är född i New Jersey
jag är född i Frölunda byn.

Han sa att han var nervös som barn
och blinkade med ögonen
skrattade och ständigt log
jag känner igen det mer än nog.

Han för hans far var psykiskt sjuk
jag var rädd för ett ständigt våld
så jag knappt stod ut.

Att vara menlös ett viljelöst flarn
där natten var vila
men ett helvete på dan.

Han blev The BOSS
det blev inte jag förstås.

Jag minns min första öl
vilket lugn och tröst det
gav undrar om det var lika dant
för honom det lär jag aldrig
få veta om.





Bunden vers av kardman
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-11 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman