Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första tiden

 

tillsammans med någon är skör

man går nästan som på glas

försiktigt fram

pejlar humöret, vem personen är

 

jag törs nästan inte tala om det jag känner

för honom för någon

det kanske försvinner då

försvinner bort med vinden

 

jag har talat om vad jag känner för honom

och det stannade kvar i vår bubbla

orden hängde kvar mellan oss

föll sedan in i honom och i mig

och fullkomligheten existerade mellan oss

man och kvinna




Fri vers av Helene Månsson
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-05-15 12:46



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Helene´!

En dikt som jag gillar. Jag ser tydligt bubblan, där man säkert vill vara om man är någon av dessa två. Hälsar Fredrik
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma