Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger vidare ut genom öppnade fönster

Absurt och helt sjukt
om jag har en annan åsikt
än den som följer medias
vinklingar och lögner
så blir jag ifrågasatt!?!
det har gått för långt
för länge länge sen
doften av diktatur når
mina sinnen mer och mer
varningstriangeln blinkar
då jag öppnar min mun
ilskna blickar attackerar
gapande munnar av förvåning
undrar vad det är för fel
på min tankeverksamhet!?!
utfrusen ur pk gängets
inavlade lilla värld
flyger jag vidare ut
genom öppnade fönster
frihetens röst kallar!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-12 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP