Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det ett liv utanför...

Jag funderar på en sak...
tror att det bor en annan människa i mitt inre,
en som hatar det liv jag lever
instängd i en kokong i ett hyreshus fullt av okända människor!
Vem är jag, vem är dem?
Finns det ett liv utanför denna sfär,
det måste det göra, eftersom jag längtar efter något som inte finns här!

Jag vill känna en annan slags känsla som bör finnas därute
en känsla av oberoende men ändå beroende,
jag vill ge av mitt överflödande inre och jag vill också ta något,
som får mig att känna den intensiva känslan av att jag faktiskt lever!
Jag känner mig utanför mitt inre,
jag liksom går utanför mig själv, seendes ett ganska tomt skal
av något jag inte velat bli!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-15 11:03



Bookmark and Share


  Connie
Igenkänningsfaktorn är hög! Vi håller oss själva i ett järngrepp. Vi är kapade!
Vi håller oss själva som gisslan!

2017-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att det känns som om det finns människor utanför mig själv som hatar det liv jag lever.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP