Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om du kunde förstå

Att alla tårar inte torkar
Inre floder
Blir evighetens strilande dom




Fri vers (Prosapoesi) av valpen
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-20 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen