Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa min docka

på villkor som eggande hotade min strupe
att återuppta mitt liv av önskningar tre

föll aldrig in i drömmen om sanningar
sprang in i skåpet, låste och åt upp nyckeln

rämnad av det som är bättre klyvs jag av hånfullt överläge
mellan ett här och där super jag mig full med
frustrationen

jag, en marionett




Fri vers av Laijza
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 20:04



Bookmark and Share


  aol
gllas verkligen bravo
2008-02-04

    Göte Holmlund
rämnad av det som är bättre klyvs ...var en tung rad..bra
2007-12-19

  aftermath
pararella skeenden som sätter igång mig
förutom ett vackert språkbruk
så är det tajt,
distanserat och samtidigt hudnära
en marionett är väl alltid..
ansatt från fler än ett håll
I presume..
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang