Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Rester från Paradiset"


Ditten och Datten




Mannen bygger palats
av sitt högmod.

Kvinnan kommer efter. ..
håller det levande

Lämnar ett äppelskrutt
efter sig .

Får hela skulden.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-22 10:01



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Gillar den sakliga råa tonen hela tiden med korta vägar mellan orden.
2016-11-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Alltsammans har ALLTID varit kvinnans fel (hon lämnar alltid sitt skruttiga skräp överallt i våra skinande palats) - och sedan sätter hon sig bakom ratten och lyckas kanske demolera kärran totalt, för att sen sända tusen textmeddelanden om ingenting. Man blir så ****Grrrrr...! tillslut!!!!
2016-11-24

  Bengt H VIP
Konstigt att kvinnor kan verka skruttiga.
2016-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänk, vad detta känns igen! Tyvärr!
2016-11-22

  Stefan Albrektsson
Snyggt! Eden placerat i högmodets marmor. En fascinerande berättelse, både här och i "original", där skuldkastandet blir cirkulärt och den första rädslan kastar sig över människan (att vara nakna inför varandra... vilket de ju redan varit innan detta...), och den inte helt briljanta "lösningen" med de kliande fikonlöven...
2016-11-22

  Valter Örn VIP
Mycket bra skriftat om alfahannens värld. Jag ser min framlidne svåger framför mig som i eldskrift !
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP