Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

manitoba

 

 

tretton vita svanar

i plogform

norrut

högdalens industriområde

onsdag morgon

efter tankar för dagen

men precis innan

land- och sjöväder från smhi

 

vågar inte blinka

då bryts förtrollningen

för inte flyger svanar i plogform

norrut

om hösten?

 

eller tog dom bara höjd

inför den vinter som bara kommer och kommer?

 

starka tunga vingslag i morgonljuset

som om det bara var fåglar

som visste

vad den här dagen ska vara till för

 

 

genom min kropp

släpper jag varje vingslag

låter dom gå

över

övergå

i

andetag




Fri vers av Bo_67
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-23 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67