Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår dag så smått

Får
jag känna på
ditt hår
så att det liksom
blir vår

O får
jag veta var
dina tår
har gått
det skulle skänka
mig
en tår
för gott
det är ju bäst
att man sår
när det
är vått
för
jag ser hur
dina lår
har mått

Låt
det bli
vår
lott




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-23 14:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det
gäller
ju att över
raska
sägs
det
och det
kan ju också
vara en som spännande
sak att göra säger de
som vet. Andra
undrar säkert
fort farande.
2016-11-24

  Solstrale VIP
Vilken härligt bra som får sinnet att levaupp ! Tack! :)
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP