Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den doft som tränger sig på

Vet du, jag hatar
doften av din
vackra parfym
den varma mjuka

men jag smeker
min soffa och
det i rummet
allt
som är mitt

bara bara
mitt

du är ett skuggspel
värd att skriva om
för det fanns en gång
då dina händer
tyckte om min kind

när du går förbi
hatar jag doften
av det som luktar
så gott

Jag har gått vidare nu
bara lite kvar




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-30 19:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra framfört!
2016-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa saker kommer nog alltid att finnas kvar...allt som hänt är ju en del av livet man har...tycker om det hoppfulla slutet av dikten...
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP