Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgband

Sommaren dog
i från oss

Höst

Snön föll
som sorgband
fast i vitt
stillade landskapets
oro

Knarrande under skorna
tidig vintermorgon

Kallt

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-01 08:44



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Årstidssorg, vad förblir, var finns stadga? Vinter sammanfattas i ordet kallt
2016-12-01

  Suzy med punkterna
Du skriver så känslan stannar kvar...
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP