Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betraktelse.


Borgerligt förnedrande.

Så skriver han Grönbäcken
i Borås tidning att vi inte ska
lyfta på häcken för att hylla
Fidel och Che Diktatur och
förtryck kom dom me.

Att dom hos de fattiga gav hopp på en hel kontinent är inget
herr Grönbäcken nämnde ej heller
mordet på Demokraten Salvador Allende.

Ej heller mordet på våran egen Olof Palme
men i Borås ser man vad man vill se
höll Nazismen som god ville det allt
väl och ve.

I Tyska villan firades Hitlers minne
och Heil hälsningar man kunde höra och se
kanske Grönbäcken va mä???




Bunden vers av kardman
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-02 10:12



Bookmark and Share


  Federico Romano
Inte ens V vågade hylla Fidel, tråkigt..
2016-12-21

  Larz Gustafsson VIP
http://www.proletaren.se/utrikes-latinamerika/dotter-till-revolutionen-proletaren-traffar-aleida-guevara

2016-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet.
som en chilenare sade en gång apropå att Kuba kallades diktatur: "Vad menar ni? Jag har levt i en diktatur. Om Kuba är en diktatur så vill jag leva i en sådan!"



2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman