Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen vet när sekunderna tystnar

Det gör ont att sakna sörja
det gör ont att inte längre få se
dig som förr fanns mitt ibland oss
som fick många att skratta le

Så många minnen lever ännu
de kommer aldrig någonsin dö
vårdar ömmar om alla de vackra
planterar dem som kärleks frö

Livets väg kan aldrig planeras
bara att leva i stunden som är
ingen vet när sekunderna tystnar
när någon man älskar inte längre finns när









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-29 10:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej "ingen vet"...
2022-01-09

  Sparvögat VIP
Så ömt och kärleksfullt du tecknar saknaden av en älskad själ…

2021-12-29

  morgonstjärna VIP
Du är inte ensam när döden kommer utan förvarning hur kunde vi vara beredda då?

Är det ålder eller sjukdom då ska vi ge blommor så ofta vi kan medan älskad lever och inte sätta dem på graven efteråt.
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP