Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har \"du och jag\" funnits för länge sedan?

 

kan det vara så att du och jag funnits i ett tidigare liv?

hur kommer det sig annars att det känns så här?

har aldrig i hela mitt liv känt så här när jag är tillsammans med dig

tillsammans är vi man och kvinna

inneslutna i den bubbla som är vi

 

talade om för dig igår att jag kände det som att jag inte är en

utan två, du frågade vem är den andre? DU svarade jag - du visste inte

vart du skulle lägga din hand då...

du lade den om min kind

kysste mig, höll om mig

så nära, nära




Fri vers av Helene Månsson
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-05-16 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma