Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usk


att bli gammal

när tjugoåtta olika människor
äntrat ditt kök
den senaste veckan

det är då du vet
att Sverige har misslyckats




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-02 23:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
att bli gammal i Sverige är skrämmande när vinster går före välfärd.
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP