Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en annan


även om jag har gett upp
dig
betyder inte det
att du
inte finns
som en fågel i mitt bröst
som en orkan i mitt sinne
som fjärilar på min hud

det betyder inte
att någon annan
kan fylla min törstande källa
med sälta

det betyder
att jag är levande död

med rätt att njuta




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-03 00:52



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Precis så.
2016-12-03

  Ola Rydberg
Woow så jädrans skön
och cool dikt
2016-12-03

    Melona
Du. Jag är fan lite kär i dig och din poesi. Du skriver alltid helt oförställt och med en nörvaro som har både sol och regn. Tack, Spampippin!

<3
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP