Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar.


Den lelle pajken.

Nu ä han här igen den lelle pajken
han verkar ente va en stark en
men han ä rolir när han
fantiserar å berättar historier.


Men han verkar så orolir
å nervöser nue sum skrattet
förlöser han ä ensammen
får ente leka mö töser.


Var gång e mänska hunnum
närmar han kryper ihop
te en böll han kleppsar mä ögena
verkar ha köll.

När han ente ä här jömmer
han sek i skogen grater jammt
leker på logen.


Han har fått såe möe stryk
så hällta vore nock
hans nerver ä ett trassel
ingen framtid va ja förstått.




Bunden vers av kardman
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-12-05 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman