Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg inte allt det vackra

 

när jag var ute och gick häromkvällen

hade en slags rosaskimrad hinna framför ögonen

och såg dig överallt

kände dina läppar mot mina

dina händer på min kropp

 

vill bara se dig nu

vara med dig

helt förunderligt




Fri vers av Helene Månsson
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-05-16 10:43



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Härlig och vacker beskrivning om en innerlig och djup längtan ser jag i denna lilla dikt. / Clara-Fina
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma