Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man skulle skriva en bok på 777 sidor

En färd genom natten
Ett taxibesök fram och tillbaka till samma destination
Tittar gärna ut genom fönstret men vad ser jag
Alla mardrömmar är där ute




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-12-06 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP