Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklam för Döden

En liten uppfriskande doft av nya blommor
Det spottas och haltas men titta där står Döden
Han har en hand som formar sig av tusentals barntårar
Det finns tre dörrar där och jag väljer den vita
De andra är röda och Blå, de leder till havet och stjärnorna




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-06 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP