Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Javisst är det


Årets Julklappstips?

Annonsen i Metro
Talar sitt tydliga språk
Om vad män vill ha!




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-08 15:02



Bookmark and Share


    Orkiden

Haha....
2016-12-08

  alicja lappalainen VIP
köp två betala för en..?
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Aha! Hands free! Bra, då kan vi jobba
på poeter.se samtidigt. Om simultan-
kapaciteten så tillåter, förstås...
2016-12-08

  Federico Romano
Mest undrar jag vem vill ha en dildo i julklapp?
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano