Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris i juletid.


Modern julstämning

Av Benjamin Syrsa i vår ruta

vill vi numera verkligen njuta

och på Karl-Bertil så god

en modern Robin Hood

och kontrast till allt ont, vill vi ej pruta!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-09 09:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - mycket bra!

Jag vill dela ut ett högt betyg för...
något som de flesta kanske inte
ens ser... Det gör att texten är skriven på GOD svenska! Jag avser de små orden "Av" och "på"...!

2016-12-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sant
jag tycker
likadant!
2016-12-09

  walborg
Fin text - back to childhood när julen närmar sig ...
2016-12-09

  Gunnel Eriksson VIP
Märkligt vad vi är konservativa,
när det gäller jultraditioner.
Trevlig limerick med tidig julkänsla.
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick