Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kort


Möte Med en Prostituerad

Hon försöker sluta att
Sälja sin kropp
Hon tigger på Tunnelbanan
Hon ser risig ut
Hon är ung
Hon övertygade mig
För att hon; orkade inte tigga
Det kändes i hjärtat




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-09 10:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt mycket starkt
2016-12-14

  alicja lappalainen VIP
åtminstone en arbetslös mindre..
2016-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande...
2016-12-10

    Dan Myrbeck
Hemskt så många
har det!
2016-12-09

    ej medlem längre
jag gav 20 spänn till en tiggerska utanför butiken förra månaden.
2016-12-09

  Öknens Ros VIP
sorgligt människoöde.
2016-12-09

  Federico Romano
Av alla tiggare jag mötte idag var hon den jag gav till, hon berörde mig och jag ägnade mina tankar till henne
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano