Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur "Romantik och sängkammarögon"på bloggen paintaword.com


Sängkammarögon

Ute fanns bruset från de eviga vågorna. Vi flanerade tätt intill. Det skavde under ögonlocken och fötterna kändes som uppjästa brödlimpor men restaurangerna låg tätt och lockade med frestande menyer och specialerbjudanden. Vi valde på måfå och beställde gambas och vin. Sambons ögon log inte förföriskt, de log faktiskt inte alls. De såg mest ut att sova och jag kom på mig med att filosofera om franska sängkammarögon, vad de halvslutna ögonlocken egentligen betydde.




Prosa av Mia Bergenheim
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-09 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim