Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur en svävande dröm från några dar sen som känns levande angelägen än


Sleipner nr 12 : Håller Oss Högt

 

 


Uppenbarligen håller sig hoppet uppe

ett par tre meter ovan korridorens golv

pressar jag min vinglösa rygg mot väggarna

med flytande dynamo, magnet i magen

håller dessutom om den just återfunna lucian

kysser vi oss tyngre, likt marsipangris & apekatt

tappar snart greppet; men fötterna finner bakom skynke

en nisch vars list jag måste stått på hela tiden?

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-10 17:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Den där nischen verkar rädda diktarjaget. tack och lov. Känns tryggt att hoppet är uppe....högt till tak i korridoren. Det gillar jag, det ska vara högt till tak.
2016-12-11

  objekt3
"uppenbarligen" <3
2016-12-11

    prima donna
Låter underbart att få kyssa sig tyngre likt marsipangris o apekatt! Att fötterna listat ut/in steghöjden för dessa ut/upp svävningar...
2016-12-11

  Nanna X
Intressant alternativ flygmetod!
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP