Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Fler år har gått
Och här är vi idag

Ödet ville
Ödet ville att det skulle
bli vi

Samma bakgrund men endå
så olika

Men det är väll så kärleken är?

Dig vill jag hålla hårt om
Dig vill jag leva med
Tills mina andetag tar slut




Fri vers av LUTHER
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-10 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER