Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära men ändå fjärran

Jag är vilse i stadens ljus
vilse i glas och betong
Söker ett hemman ett hus
men nattens gata är lång

Nattens vandrare ryter
de gapar skrattar och ler
Sviktar tvekar och bryter
deras skuggor blir allt fler

Långsamt skyndar jag bort
från allt det okändas brus
Varför välja ett liv så hårt
kan jag se gryningars ljus




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-10 22:52



Bookmark and Share


  ULJO
Gryningens ljus når vi alla om vi bara vill.
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP