Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU, låt mig va

jag vill skrika högt
så alla ska uppmärksamma mig
och hur det känns
att älska dig

DU

är som en sommarvind
när den är som allra kyligast

DU

är som en våg
som ger dig en kallsup

DU

är som en mås
som skiter dig rakt i huvudet

och jag orkar inte älska dig ännu en dag
jag orkar inte ens se dig gå din väg

så jag skriver ett brev, knackar på din axel
och tar cykeln hem

fan
DU
lever kvar
inom mig

vad jag än tar mig till
och det gör ont
att veta
att snart är det slut




Fri vers av Cecilia H
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-16 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
smärta..och som du skriver det enda som kan lindra är att få sörja i det tysta.
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H