Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om di ILLgröna Glasögonen

 



Det var en gång ett par illgröna glasögon. De satt på en ung organist som inbillade sig vara en gammal doktor. Galenskapen gnistrade i organistens blick. Som om han höll på att driva djävlar ut ur de mysteriösa ackorden... Hans värld kändes ohyggligt grön året om, dygnet runt. Aldrig plockade doktorn av sig sina skönaste redskap - inte förrän seklet som sköldpaddan dök upp. Då behövde den senkomna låna några giftiga glimtar av glas. Ty besökaren skrev på en oillustrerad historia som hon trodde skulle vara läskig. Gåtan handlade om två transparenta dörrar, varigenom katedralen släppte in ljus. Slutet slukade organisten.


 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-11 17:01



Bookmark and Share


  Nanna X
Organistens saga blev kort. Han fick bara 100 ord innan han slukades.
2016-12-12

    prima donna
Gröna glas..jaaa såna vill jag hellre ha än rosa...tror jag. Grönt är skönt, gräs som saga
2016-12-12

  objekt3
Jag slukade den här. Charmigt.
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP