Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De obekväma ska helst bära munkavle

Politiker pratar om
öppnade gränser
om allas lika rätt
om att alla är lika
värdefulla och
för olikheter!
snacka är enkelt
sanningen visar
klart på att de gillar
att stänga gränser..
folks fria åsikter
är inte alls välkommet
de obekväma ska
helst bära munkavle!
de förtrycker och hånar
de gillar inte alls olika
det är bara utvalda
som får rättigheter
lögnen är deras ständiga
följeslagare och vän
sanningens ovän..
och den avslöjar
deras falska uppsåt!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-12 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP