Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eken

Vi ser The basement-tapes

du säger: Jag älskar autencitet

och lägger filter över

din köpta mat

dina poserade tårar

Jag ler som försvar.

 

Man ska bo i Stockholm men drömma om New York

tillräkligt mycket för att i dina framtida psykoser

tro att du faktiskt flyttade dit

Medborgarplatsen

hela världen blir ett

och en del av dig

En smältdegel av levnadsöden 

verkligare än verkligheten

som naturen på zoo

ett  solipsistiskt paradis

 

Gud sänker arken

till havets still botten

 




Fri vers av Attila
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-06 20:45



Bookmark and Share


  sehnsucht
Riktigt bra skrivet. Så i nuet.
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila