Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i kön


Grumligt läge

Kan jag få en Korv kokt
kan jag få en varm kokt
kan jag få en korv varm
äh en kokt med korv då
sist i kön igen......




Fri vers av Stubben
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-05-16 19:39



Bookmark and Share


  mjuk
Denna gillar jag!! Bra skrivet:)
2006-09-25

  Nettan
Känns som en evighetsmaskin med kokt innehåll....
kanske inte det man vill fylla livet med, men som sagt
man kan lyckas skriva poesi om allt möjligt;)
Det är humor!
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben