Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ta i da to

Jag är besviken

jag är besviken

jag är besviken

jag är besviken på dig

ta i da to ,

ta i da to

du älskar inte mig

bara

ta i da to




Fri vers av Stubben
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-11-23 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben