Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan utan slu


Tråden

Loket har stannat

i en annan stad

loket har dragit vagnar hela dagen

det är imma på fönstren

det står en man i loket

han är svettig

och torkar sig i ansiktet

längst fram på loket

sitter en tråd fast svetsad

Tråden når fram till din station

det är en grov vajer och den går aldrig av

och kommer aldrig att sluta dra

Ett signal fel hindrar vidare färd

loket väntar än idag på signal

det är en grov vajer

och den går

aldrig

av




Fri vers av Stubben
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-08-01 23:09



Bookmark and Share


    TigerCia
"Längtan utan slu"
Vad bra!!
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben