Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett minne av en vän som hör av sig igen.


Passning på bladet

Han gjorde mig glad
jag fick träffa han en gång
tack för det

I tanken jag flöt svävade högt
när han gav mig passningen på bladet

Guldregnet blommar
Rododendrons knoppar spricker
Syrenen börjar gråna
och ord är borta

Murre Tiger rycker till i drömmen
smyger sen in bland
Iris och Ormbunkar mitt där inne står hon Snöklockan
håller högern i hårsvallet trycker ut höften
vänstern hand under bröstet och hjärtat av sten
Helt naken helt still grå
och ord är borta

Väl inne i tanken i drömmen jag flyter då det sker
Jag trampade på upp längs höger sargkant
Då kom den snett ner ifrån vänster
Jag fick en passning på bladet
Jag spratt till i tanken… han finns
Hoppas han kommer ofta
och slår en passning på bladet
Hoppas han kommer ofta…




Fri vers av Stubben
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-08-01 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben