Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Improvisation från Åmåls Blues /Campingen 2006 0708


Fri tid till testiklar

Fri Tid

Här sitter jag i en lägenhet på Östermalm och leker med mina testiklar och har fri tid
Jag dissekerar människors längtan sug efter berömmelse eller att få en plats i solen.
Har aldrig arbetat någon gång och aldrig åt någon annan bara gjort det jag vill.
Har alltid fri tid spekulerar i idol marknaden tittar på nya projekt
som 12 åringarna köper
Jag skapar nya drömmar för att glömmas åter
Lätt fångade byten
jag ler mjugg och gläds åt vinsten
Sen Bert konkursade sitt Skara land äger jag han!

Nu har jag så mycket pengar att allt blivit ointressant
Så jag leker med mina testiklar
och tänker på vem jag ska knulla upp i branschen
Och vem jag ska knulla in i branschen

Jag har lurat miljoner själar att ytan på oss människor är för stor
Dags för en omskärelse
så att special ståls industrin går bra
Sen säljer jag alla pengar till papper industrin
Sen görs tidningar med släta ideal

Där en ny stöpt flicka brer ut sig efter att hon provats ut av mig
Här sitter jag i min lägenhet på Östermalm och leker med mina testiklar och har fritid
Jag har ett finger i luften när vindar vänder vänder jag som gud.
och har fri tid.




Fri vers av Stubben
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-08-01 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben