Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Central lyrik havet gråter gör något då förr fan!! Finns att snart att köpa för att stödja bla Green Peace och rädda din Östersjö som ett musik verk


Östersjöröjet

ÖSTERSJÖRÖJET

Från Norrström till Öresund
Jag flöt i en dröm
Från sött till salt
Jag ändrades av allt

I sund vikar och fjärdar
Jag fyller upp ett tomrum
Runt öar på grynnor och skär
Jag leker utan besvär

Jag sörjer i mitt inre en önskan
vara älskad som förr
Men tiden har satt sina spår
Jag hoppas ni människor förstår.

Refr : Du ofta bara glittret på ytan ser
I djupet är det ingen ingen som ler

Hjälp mig bli ren du rinner i mig
Varje dag varje minut är viktig för oss alla
Hjälp mig bli ren jag är vad ni släpper ut
min själ är ert ursprung och ert arv
Hjälp mig blir ren och älskad som förut + Refr

Från Norrström till Öresund
Jag flöt i en dröm
Jag sörjer i mitt inre en önskan
vara älskad som förr Refr

Outro (:Hjälp mig blir ren:) Jag är vad ni släpper ut

Text /Musik: Stefan Pettersson /Steve Future /Stubben
Blue Future Music Prod
Ribbyalle 48
13742 Västerhaninge
08 50010372 070 2073393
steve@stevefuture.nu

www.stevefuture.nu




Fri vers av Stubben
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben